Tapahtumat

Tammikuu 2020


Jäsenkirje 1/2020 ilmestyy tammi-helmikuun vaihteessa ja se maapostitetaan jäsenille. Mukana on myös jäsenmaksuohjeet. Jos et saa kirjettä, niin ota yhteyttä kommodoriin!

Helmikuu 2020

15.2

Venemessut

Venemessubussi lähtee lauantaina 15.2. klo 9.00 Salpakankaan taksipysäkiltä ja kulkee perinteistä reittiä: Pullapojat - Töyrylä - Burgermafia - Uusi matkakeskus, sillan alla oleva pysäkki - Citymarketin pysäkki - Länsi Auton pysäkki - Venetsia - Orimattila (jos lähtijöitä). Muilta paikoilta kyytiinhaluavat, yhteys Papinahon Janneen, 050 566 1193. Bussi+lippu vain 25€, tasaraha mukaan! Nyt mukaan alkuvuoden parhaalle reissulle, ottakaa sukulaiset, naapurit ja muutkin tutut messiin.  Ja muukin seuraväki, mennäänhän messuille  samaan aikaan, tavataan Messukeskuksessa :-) 


Maaliskuu 2020

7.-8.3.Dooristen kevätretki Tampereelle.  Ohjelmassa mm. yhteisruokailu Ravitsemisliike Aistissa ja ilta  kello 19 alkaen "Luolamiehen" seurassa Tampereen Työväen Teatterissa. Yövymme Sokos Hotelli Villassa. Osallistumisesta kiinnostuneet saavat lisätietoja Ireneltä p. 040 529 0337 tai Aijalta 045 245 6844, ilmoittautumiset viimeistään 8.2.
26.3


KEVÄTVUOSIKOKOUS ON PERUTTU KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAN KOKOONTUMISKIELLON VUOKSI!

Kevätvuosikokous, torstai klo 18.30, Originator Alhonkatu 2 Lahti.

Asialista:  1. Kokouksen avaus  2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjan tarkastajan valinta 3. Kokouksen asialistan hyväksyminen 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5. Käsitellään hallituksen vuosikertomus 2019 tileineen ja toiminnantarkastajien lausunto. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta. 6. Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja tilivelvollisille. 7. Muut esille tulevat asiat.

Asiat, jotka jäsen haluaa saada yhdistyksen kokouksissa käsiteltäviksi, on esitettävä kirjallisesti hallitukselle vähintään kymmenen (10) päivää ennen kokousta.

Ennen kokousta kaffetarjoilu alkaen klo 17.30 ja Defibrillaattorin käyttökoulutus. 

Kokouksen yhteydessä myös Suomen Purjehdus  ja Veneily ry:n veneilytoimikunnan jäsenen Iiris Hyppäsen terveiset toimikunnalta ja paluupostiin voi laittaa meidän ajatuksia!

  • Sauna lämpimänä

Huhtikuu 2020

8.4.


RTV-ILTA ON PERUTTU KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAN KOKOONTUMISKIELLON TAKIA!

HOLLOLAN VENESEURAN OHJEET KORONAVIRUSRAJOITUSTEN AJALLE!

PÄIVITETTY 5.6.2020

Noudatamme kaikessa toiminnassa valtioneuvoston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, ministeriöiden, Rajavartiolaitoksen, SPV:n ja Olympiakotean linjauksia Keskeistä on huolehtia hygieniasta, pitää suositellut etäisyydet kanssaihmisiin kaikissa tilanteissa, huolehtia riskiryhmien suojaamisesta sekä pysyä kotona flunssaisena, nuhaisena tai muutenkaan oireilevana. Huolehtimalla näistä asioista, voimme edelleen tarjota ulkoilmalajina jäsenille iloa veneilyharrastuksen parissa, vaikkakin tällä hetkellä rajoitetusti. 

Veneiden kevätkunnostukset, noudata yleisiä ohjeita.

Loistomessi seuramaja Messilässä, vältä käyttöä!  (Vuokrattuna Melojat ry:lle)

Runkokatsastukset siirretään syksylle.

Veneiden yhteislasku 9.5. Messilässä toteutetaan. Vältetään ruuhkia, pidetään suojaetäisyydet, vain kaksi henkilöä laskettavan veneen parissa. Maksut seuran tilille, ei käteistä!

Vuosikatsastukset 2.6. Messilässä, 3.6. Kuotaassa ja 6.6. Hirvisaaressa toteutetaan, jos rajoitukset sen sallivat. SPV on antanut ohjeet etäkatsastuksesta, jolla katsastus on hoidettavissa ilman fyysistä kontaktia. Tästä lisää myöhemmin, jos siihen turvaudutaan.

Siivoustalkoot 6.-7.6. Hirvisaaressa pidetään, jos vain rajoitukset sallivat.

HIRVISAAREN TUKIKOHDAN OHJEET RAJOITUSTEN AIKANA

Tukikohtaan voivat saapua kaikki järjestäytyneet venekunnat. Sairastuneena ei tulla eikä tukikohtaan tulla viettämään karanteenia. Yli 70-vuotiaiden tulo on kipparin vastuulla ja tällöin on noudatettava erityistä huolellisuutta turvaetäisyyksissä ja hygieniassa. Sairastuttaessa tukikohdasta on poistuttava välittömästi.

Rantautuessa huomioi riittävä etäisyys naapuriveneeseen, tarvittaessa vain yksi vene poijuunsa. Vältetään kokoontumisia laitureilla, terassilla, Parlamentissa, saunalla ja tiskipaikalla, kaikkialla tukikohdassa. Suojahansikkaiden käyttöä suositellaan. 

Grillejä voi ǩäyttää mutta syömään vetäydytään omiin oloihin. Jokainen huolehtii grillipaikkojen puhtaudesta ja roskien poisviennistä. Käytäthän poikkeusaikana omia grillausvälineitä. Grilleissä poltamme tästä keväästä eteenpäin vain puuta, ei muoveja eikä kartonkeja!

SAUNOMINEN VENEKUNNITTAIN. Naisille ja miehille on myös yhteissauna, joihin voi mennä omalla vastuulla. Kukin saunoja huolehtii tilojen siisteydestä. Ovenkahvat puhdistetaan oman vuoron alussa ja lopussa. Käytetään omia pesuvateja. Lyhyet saunavuorot tarvittaessa, vuorot "varataan" iltapäivän aikana fläppitaululta.

Tiskipaikalla käytetään omia pesuvateja ja erityisen hyvää hygieniaa. 

Nukkuma-aitat ovat taas normaalisti käytössä!

Seura on tuonut tukikohtaan  käsidesipulloja ja desinfioivia pesuaineita grilleille, saunalle, aittoihin ja veskeihin. Jokaisella venekunnalla toivotaan olevan myös omat käsidesit mukana.

Näillä ohjeilla pystymme hoitamaan veneilykauden, viranomaismääräysten muuttuessa näitä ohjeita muutetaan!

Kotisivujen keskustelupalstalla voit kommentoida, antaa kehitysehdotuksia ja kannustaa kavereita :-)

Hallitus

30.4.Loistomessi 2020


5.5.

Veneiden runkokatsastus klo 18.00 Messilässä. Tänä vuonna runkokatsastettavat veneet ovat: Jias, Toivo, Aquamarin, Kotilo, Fanny, Speedfire ja Elviira. Jos vene on muualla, niin sovi aika ja paikka katsastusmiesten kanssa.

RUNKOKATSASTAPAHTUMA ON PERUTTU. KATSASTUKSET TEHDÄÄN SYKSYLLÄ!

9.5.Veneiden yhteislasku klo 8.00 Messilässä. Pukkien ja paikkojen siistiminen.

Kesäkuu 2020

2.6.Veneiden vuosikatsastus klo 18.00 Messilässä
3.6.Veneiden vuosikatsastus klo 18.00 Kuotaassa
6.6.Veneiden vuosikatsastus klo 11.00 Hirvisaaressa.  Vuosikatsastuksia myös muulloinkin, kun katsastusmies on Hirvisaaressa.
6.-7.6.Kunnostus- ja siivoustalkoot Hirvisaaressa.
19.-21.6.Juhannus Hirvisaaressa, perinteinen melko totinen Hirvisaari Open -taito- ja tietokisailu.

Heinäkuu 2020

14.-17.7.

Eskaaderi Kimolan kanavalle, kokoontuminen tiistain kuluessa Heinolan satamaan. Keskiviikkona lähdetään alaspäin Kimolan kanavaa pitkin Pyhäjärvelle, Virtakiven sauna ja juhlatila on varattu meille keskiviikko illaksi. Rannassa hyvät laiturit ja pihassa grillauspaikka. Torstain-perjantain aikana kotiin ylös Päijänteelle. Ismo Leikola on peruuttanut Heinolan keikkansa.

Ilmoittautumisia Papinahon Jannelle!

HUOM.  Kanavan sulkuportit eivät toimi, joten eskaaderi on peruttu!

Elokuu 2020

1.8.Hirvisaari Blues + lohisoppa + arpajaiset. Lauteille nousee Mikael Saari kumppaniensa kera!
22.8.Venetsialaiset ja rannalta onginnan kalakisa Hirvisaaressa.
29.8. 

Punapään ympäri -purjehduskilpailu Hirvisaaressa. EPR osakilpailu.

Punapään ja EPR:n 2020 lopputulokset

Punapään tulokset 2020

Syyskuu 2020

3.9.
26.9.

Kevätvuosikokous, klo 18.30 Camping Messilä, Rantatie 5 Hollola

1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjan tarkastajan valinta 3. Kokouksen asialistan hyväksyminen 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5. Käsitellään hallituksen vuosikertomus 2019 tileineen ja toiminnantarkastajien lausunto. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta. 6. Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja tilivelvollisille. 7. Muut esille tulevat asiat. 8. Kokouksen päätös

Asiat, jotka jäsen haluaa saada yhdistyksen kokouksessa käsiteltäväksi, on esitettävä kirjallisesti hallitukselle vähintään kymmenen (10) päivää ennen kokousta.

Kahvitarjoilu klo 18.00 alkaen, tervetuloa!

Kauden päätös ja lipunlasku Hirvisaaressa.

Lokakuu 2020

5.10.Pukkitalkoot klo 17.00 Messilässä
10.10.Veneiden yhteisnosto klo 8.00 Messilässä.

Marraskuu 2020

12.11.Syysvuosikokous klo 18.30, Hollolan Matkakeitaan kabinetti, Hopeakalliontie 2. Kahvitarjoilu klo 18.00 alkaen.

Joulukuu 2020

6.-8.11.Pikkujoulut Laukaassa kylpylähotelli Peurungassa.