Ajankohtaista!

Veneiden yhteislasku 8.5. klo 8.00 Messilässä

Kohta on taas veneiden yhteislaskun aika. Onhan veneesi laskukunnossa! Hyvä sää ja nosturi on tilattu, tullaanhan ajoissa paikalle.  Laskujen jälkeen tietysti oma paikka siistiksi.

SURU-UUTINEN

Pitkäaikainen seuramme jäsen ja entinen kommodori Harri Lindholm on kuollut. Hänet siunataan lauantaina 24.4. ikuiseen lepoon. HVS on toimittanut omaisille adressin osanottona yhteiseen suruun.

Muistakaamme Harppaa  sytyttämällä lauantaina illaneduissa kynttilä valaisemaan Harpan purjehdusta Lettu IV:lla kohti uusia vesiä!


JÄSEN-, KATSASTUS- JA TUKIKOHTAMAKSUT

Vuoden 2021 maksujen eräpäivä oli 31.3.  Saithan jäsenkirjeen, jossa oli ohjeet maksujen hoitamiseksi. Hoidithan ;-)

Etkö saanut jäsenkirjettä? Onko osoitteesi muuttunut? Ilmoita muuttuneet tietosi kommodorille tai sihteerille, heiltä saat myös tarvittaessa uuden viitenumeron maksuja varten. 

VENEIDEN RUNKOKATSASTUKSET

Vuonna 2021 runkokatsastettavat veneet ovat Papu, Pettiina, Faro. Sandra, Sissi, DoloresVicti, Kotilo, Speedfire, Matilda II, Rivenna ja Synnöve.

Vuoden 2020 runkokatsastettavista veneistä ovat vielä työn alla Jias, Aquamarin,  Toivo ja Elviira.

Yhteinen runkokatsastushan tapahtuu tiistaina 4.5. klo 18.00 alkaen Messilässä. Koska kaikki katsastettavat veneet eivät ole Messilässä, olkaapa kipparit yhteyksissä katsastajiin ja sopikaa omat  katsastusajat.