Hirvisaari

Hirvisaari veneseuralaisten käytössä

Hirvisaaren tukikohta on tarkoitettu Hollolan veneseuran jäsenille ja heidän vierailleen. Muiden veneseurojen venekunnille osoitetaan vieraanvaraisuutta.

Tukikohtaa ylläpidetään saunamaksuin. Saunan avainpantti maksaa 20 euroa. Avaimen voi lunastaa Jouko Chronsilta gsm 040 501 2014. Lisäksi edellytetään, että tukikohtamaksu 40 euroa suoritetaan vuosittain. Avainpantin saa takaisin, kun palauttaa avaimen seuralle. Seuran saunan avain on vene- eli henkilökohtainen. Sen osittainenkin “lainaaminen” muille on kielletty.

Maksun suorittaneista on luettelo mökissä. Avaimettomat sekä muiden seurojen jäsenet maksavat saunomisestaan venekunnittain 10 euron käyttömaksun kerralta. Maksun voi laittaa mökissä olevaan lippaaseen. Kirjoita nimesi ja käyntipäiväsi vieraskirjaan. Muistathan maksaa, sillä puut ovat kalliita!!!

Hirvisaaren isännistönä toimii seuran hallituksen jäsenet


Viihdytään hyvin, 
ja pidetään seuraavista pelisäännöistä kiinni

Kun saavut Hirvisaareen, älä tuki laituria, vaan jätä tilaa myöhemmin saapuville. Laiturin päässä on vettä noin 1-2 m. Laiturissa ei saunota omissa veneissä.

Kun olet... Jokainen vastaa tekemisistään, viimekädessä kuitenkin kippari miehistöstään ja aluksestaan.

Älä roskaa tukikohtaa ja sen ympäristöä. Älä kaada eläviä puita ja sytytä tuli vain nuotiopaikalle.

Käytä tarpeisiisi tukikohdan käymälää tai aluksesi WC:tä, mikäli se on säiliöllinen. Käymäläjätteiden tyhjentäminen veteen on ehdottomasti kielletty.

Jos olet ainoa HVS:n jäsen tukikohdassa, toimi isäntänä vieraille ja edusta seuraasi.

Muista, että paikka on yhteinen - eikä omasi.

Ruoka astioiden tiskausta varten on saunan takana katoksellinen tiskipöytä, jota tulisi käyttää.

Kun saunot... älä valtaa saunaa. Pienet ryhmät sopivat saunomiset keskenään. Sesonki-iltoina (pe-la) saunovat naiset klo 18-19. ja miehet klo 19-20 jne.

Ensimmäinen lämmittäjä tyhjentää aina tuhkaluukut ulkona olevaan tuhka-astiaan.

Muista lämmöllä seuraavia saunojia,unohtamatta vesiastioiden täyttöä.

Tee puita yhtä paljon kuin käytit. Sauna ja mökki pidetään lukittuna koko kauden.

Koiran omistajat. Huolehdithan, ettei koirasi aiheuta häiriötä saaren käyttäjille.

Kun lähdet...Vie pois jätteesi, myös tyhjät pullot ja tölkit! Jos olet viimeinen, tarkista tulisijat ja ovien lukitukset.


Näin varaat ja käytät nukkuma-aittoja

Aittojen käyttöoikeus on kaikilla Hollolan veneseuraan kuuluvilla jäsenillä sekä heidän veneissään mukana olevilla vierailla.

Tankkauspiste Pulkilla Vääksyn kanavalla, on varauskirja. Aitan voit varata venekuntasi käyttöön vain sieltä, puh (03) 766 2008.

Jos olet maksanut Hirvisaaren tukikohtamaksun, varaat ensin aitan Pulkilta. Käyttömaksu on 2 euroa/vrk/aitta, jonka maksat saunan lippaaseen.

Muutoin maksat käyttömaksun 5 euroa/vrk/aitta.

Kerrallaan voit varata aitan venekuntasi käyttöön enintään kahdeksi vuorokaudeksi klo 15 alkaen. Poikkeuksena juhannus, jolloin voit varata aitan kolmeksi vuorokaudeksi. Kerrallaan on voimassa vain yksi varaus venekuntaa kohti, eikä sama venekunta voi käyttää aittoja perättäisinä viikonvaihteina.

Yhteen aittaan sopii kerrallaan nukkumaan neljä henkilöä. Nukkumista varten tarvitset omat liinavaatteet tai makuupussin. Patjat ja tyynyt ovat valmiina.

Palovaaran ja hajuhaittojen välttämiseksi älä tupakoi, äläkä polta kynttilöitä aitoissa. Valaistukseen löytyy aitoista omat lamput.

Ota huomioon myös seuraavat tulijat: Siisti jälkesi, jotta hekin pääsevät puhtaaseen aittaan. Valmistaudu luovuttamaan aitta seuraaville vuorosi päätyessä viimeistään klo 15.

HVS:n hallitus voi tarvittaessa päättää poikkeuksista näistä ohjeista.